Menu di carne

3 rätters

495:- per person

 

Antipasto


Carpaccio di Manzo con tartufo


Citronmarinerad kalvcarpaccio med olivolja, färsk basilika,

tryffeltapenad och färskriven parmesan

 

Primi piatto

 
Tagliata di Manzo con asparagi, cipolle marinate, servito con salsa tartufata e patate al forno

 

Trancherad oxfilé, sparris, inlagd charlottenlök, tryffelsås. Serveras med rosmarinpotatis 

 

Dolce

 
Tiramisu al marsala

 

Klassisk Italiensk dessert med savoiardikex,

mascarponecreme, espressokaffe och marsalavin

 

Menu di pesce

3 rätters
445:- per person

 

Antipasto


Scampi alla griglia precedentemente marinati in aglio ed olio di oliva serviti

con insalata mista guarnita con vincotto al lamponi

 

Marinerad scampi, citron, olivolja, vitlök och persilja.

Serveras med en salladsmix med hallonvincotto

 

Primi piatto

 
Zuppa di Pesce con scampi, gamberetti, merluzzo, zafferano, besciamella ed un tocco

di sugo di pomodoro.

 

Fisksoppa med torskfilè, räkor, scampi, grädde och lite tomatsås smaksatt med saffran

 

Dolce

 
Pannacotta alla vaniglia con frutti di bosco


Gräddpudding smaksatt med äkta vanilj, serveras med skogsbär

 

Menù Vegetariano

3 rätters

350:- per person

 

Antipasto


Sformatino di verdure con zucchine, melanzane e formaggio di capra

 

Grillad zucchini, aubergine, piripiri med chvreost


(valfritt mellan pasta och risotto)

 

Pasta

 

Fagottini al formaggio e pera con cipolla, pomodoro, panna e parmigiano fresco

 

Ost- och päronfyllda pastaknutar med tomat, lök, lite grädde och färskriven parmesan

 

Risotto

 

Risotto con finocchio e tartufo bianco

 

Risotto med fänkål, charlottenlök och vittryffel

 

Dolce


Crema catalana

 

Créme brulée

Fontana di Trevi · Kungsgatan 6B · 031-137372 · info@fontanaditrevi.se