CARNI

Spara som pdf

CARNI

Vitello ”Italia” Fracosta di vitellino da latte alla griglia, patate al rosmarino burro speziatoGrillad gödkalventrecote med rosmarinpotatis, stekta grönsaker och kryddsmör
259:-  
Scaloppine di vitello al tartufo servite con risotto ai funghiHalstrad kalvfilé med tryffelsås och svamprisotto
265:-  
Tagliata di Manzo con asparagi, cipolle marinate, servito con salsa tartufata e patate al fornoTrancherad oxfilé, sparris, inlagd charlottenlök, tryffelsås. Serveras med rosmarinpotatis
289:-  
Filetto di Cervo con riduzione al vino rosso e Vincotto al lampone, gele ’di ribes, verdure e patate al fornoTrancherad hjortinnerfilé, serveras med vinreduktion smaksatt med hallonvincotto och vinbärsgelé samt ugnstekt rosmarinpotatis och sauterade grönsaker (min 2 pers)
329:-  
Fontana di Trevi · Kungsgatan 6B · 031-137372 · info@fontanaditrevi.se